Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ahmet Kural dönüşümü bitti, eski komik günler geri döndü!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ahmet Kural dönüşümü bitti, eski komik günler geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Kural hayranları, bugüne kadar yer aldığı komedi içerikli diziler ve sinema filmleri sebebiyle ünlü oyuncuyu hep güldüren bir isim olarak akıllarına yazmıştı. Ancak bu durumu değiştiren proje ise 2 sezon boyunca TRT1 ekranında yayınlanan dizi oldu. İlk sezonda ismi Bir Zamanlar Kıbrıs olarak anılan proje, ikinci sezonda ise Kıbrıs Zafere Doğru olarak adlandırıldı.

Kıbrıs’taki Türk halkının 1960’lı yıllarda başlayan ve 1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı ile sona eren kıyıma uğrama, büyük zulüm yaşama ve ölümden kaçma hikayeleri derin bir iz bıraktı. Türk halkının gönlünde bir yara olarak kalan Kıbrıs’taki soydaşlarının Rumlar tarafından zulme uğratılmasının hikayesi çok etkili bir projeydi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ahmet Kural dönüşümü bitti, eski komik günler geri döndü! 8

İki sezon ekranda kalan dizide Ahmet Kural, Kemal Dereli karakteri ile hikayede yer aldı ve başarılı dram performansıyla herkesi etkiledi. Bugüne kadar oyuncuyu komedi rollerinde izleyenler bu hallerine çok şaşırmıştı. Dram rollerini de çok iyi şekilde canlandırabileceğini ortaya koyan Ahmet Kural, bu diziden neredeyse 1 yıl sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Müjdemi İsterim isimli filmde Ecem Erkek ile başrolü Paylaşan Ahmet Kural, bu sefer eski alıştığınız komedi rollerinden birisiyle yine hayranlarına kahkaha attıracak.

Mehmet Özgür ve İlker Aksum gibi iki tecrübeli ismin de başrolünde yer aldığı ‘Müjdemi İsterim’ birbirinden komik sahnelerle dolu fragmanıyla kısa sürede sanal alemin gözdesi haline geldi ve yoğun etkileşim aldı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ahmet Kural dönüşümü bitti, eski komik günler geri döndü! 9

Müjdemi İsterim, suçu üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatıyor.

18 Kasım’da vizyona girecek olan filmde Ahmet Kural’ı yine hayranlarının güldüren bir karakter ile izleyeceksiniz.