Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş ediyorsun Alperen Duymaz! Erkek Severse dizisini gören bu yorumu yapıyor!

Ateş ediyorsun Alperen Duymaz! Erkek Severse dizisini gören bu yorumu yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Akgün karakteri ile milyonlarca kişinin gönlünü kazanan Alperen Duymaz, yeni dizisinde de benzer bir durum ile karşı karşıya bulunuyor. Erkek Severse isimli yeni romantik komedi dizisinin başrolünde yer alan Alperen Duymaz, Kenan karakteri ile yine hayranlarını mest etmeye geliyor.

Erkek Severse, 20 Ocak perşembe günü ilk bölümü ile bein connect platformunda başlayacak. Alperen Duymaz’a iki etkili kadın oyuncu partnerlik yapacak. Büşra Develi’yi Zeynep karakterinde izleyeceksiniz. Yasemin Allen ise, Yelda olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

İki çocuk annesi olan Zeynep’in aşka yeniden inanmaya başlamasının altında Kenan’ın muhteşem kişiliği yatıyor. Yelda ise Kenan’ın önce iş ortağı ardından da sevgilisi olmak için her yolu deneyecek.

Erkek Severse dizisinde Kenan karakteri zengin, yakışıklı, kültürlü ve empati yapmasını bilen bir erkek olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin fragmanları yayınlandıkça izleyici ilgisinin de artmakta olduğunu gözlemliyoruz.

Bir dizi hayranı, “Ateş ediyorsun Alperen Duymaz” diyerek Kenan karakterini ne kadar heyecanla beklediğini ifade etti. Büşra Develi ile Alperen Duymaz uyumunu da çok beğendiklerini belirten dizi hayranları, Erkek Severse dizisine daha şimdiden geçer not verdi.