Ana sayfa Dizi Haberleri Destan, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri hep birlikte kaybetti!

Destan, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri hep birlikte kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan dizilerin üzerine Survivor All Star 2022 yarışmasının gölgesi çöktü… atv’de yayınlanan Destan dizisinin birinciliği gitti. Masumlar Apartmanı sadece AB grubunda birinci olurken, genel olarak reytinglerinde önemli düşüş yaşandı. Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı.

tv8 ekranında yayınlanmaya başlanan Survivor 2022 yarışmasının etkileri dizilerin reytinglerde geriye düşmelerine neden oluyor. Destan dizisi tüm kişiler kategorisinde günü ikinci kapattı. Daha önce elde edilen birinciliklerden sonra dizi bu sefer zirvede yer alamadı. Destan dizisinin AB’de beşinci ve ABC1’de ise dördüncü durumda olması da reytinglerdeki gerileme sonucu yaşandı.

TRT1’in çok sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı ilk sezonuna göre çok sıkıntılı bir döneme giriş yapmış görünüyor. İlk sezonda en iyi reytingleri elde ederek 2021 yılının en çok izlenen dizilerinin başında gelen Masumlar Apartmanı izleyici ilgisi noktasında ciddi bir düşüş ile karşılaştı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 54. bölümü AB grubunu birinci tamamladı. Tüm kişilerde altıncı sıraya düşen dizi, ABC1’de ise üçüncü olabildi.

Survivor 2022 yarışmasının tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birinci, AB’de ikinci olduğu 18 Ocak Salı günü, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de büyük kayıp yaşadı.

Verilen araların ardından 15. bölümü ile Fox TV ekranında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi tüm kişiler kategorisinde ciddi bir izleyici kaybı ile günü sekizinci sırada tamamladı.

AB grubunda dördüncü olan, ABC1’de ise altıncılık elde eden dizinin bu iki kategoride de bir miktar izleyici kaybettiği görülüyor.

Survivor 2022 yarışmasının şimdiye kadar en kötü etkiyi Salı akşamları yayınlanan diziler üzerinde sergilediğini de gözlemliyoruz. Salı akşamları yayınlanan tüm dizilerde ciddi düşüşler görmeye başladık.