Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde masalsı başlayan hikaye gerçeğin ortaya çıkması ile kabusa dönecek!

Ateş Kuşları dizisinde masalsı başlayan hikaye gerçeğin ortaya çıkması ile kabusa dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisi Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından birisi haline geldi. Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Hande Soral ve Burak Tozkoparan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar ortaya koyduğu reyting performansı da takdir edilmişti. Güçlü bir hikayesi olan, izleyenleri duygusal olarak etkileyen ve iyi oyunculuk performanslarıyla da iyi reytingleri hak eden bir proje, Ateş Kuşları…

Dizinin hikayesinde ise Gülayşe karakteri ile İlayda Alişan öne çıkıyor ve hayranları da oyuncuyu böyle güçlü bir dram rolünde izlemekten memnun. Ünlü oyuncu dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili kendi düşüncesini ifade etti.

Ali’nin Gülayşe’nin annesini öldürdüğü gerçeğinin ortaya çıkması durumunda işlerin çok karışacağı anlaşılıyor. İlayda Alişan, kendi öngörüsünü şu şekilde anlattı:

“Herhalde Ateş Kuşlarına karşı, kardeşlerine karşı bir tavır alacaktır diye düşünüyorum. Kolay kolay da kendi öz babasını sahipleneceğini düşünmüyorum. Çünkü bu tarafa çok bağlı. Kendi içinde savaşı olacak ama bu tamamen benim şahsi fikrim.”

Ateş Kuşları dizisinde masalsı başlayan hikaye gerçeğin ortaya çıkması ile kabusa dönecek! 7

Dizide Ali karakterini canlandıran Görkem Sevindik de başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden. Oyuncu, hikayede Gülayşe’nin bazı gerçekleri öğrenmesi durumunda işlerin fazlasıyla değişeceğini ortaya koydu.

Görkem Sevindik, “Ali’nin Gülayşe’ye bir zaafı var. Çatal tarafından da bu bilgi bilindiği için, ondan kaçma sebebi Ali’nin Gülayşe’nin annesini öldürdüğünü Gülayşe öğrenmesin diye. Zaten Ali bunu isteyerek yapmadı. Gülayşe’nin de Ali’ye bir abi, bir baba olarak zaafı var. Böyle bir durumla karşılaşıldığında, Gülayşe bunu öğrendiğinde Ali için çok ciddi bir yıkım olacak” açıklamasında bulundu.

Bu sözlerden de anlaşılıyor ki, senaristler yavaş yavaş Gülayşe’nin gerçekleri öğrenmesi üzerinden bir hikaye düzeni ortaya koyacak ve bu gerçek ortaya çıkınca da dizide taşlar bir anda yerinden oynayacak.

Ateş Kuşları dizisi hikayesi üzerinden yakında büyük bir değişim hareketi yaşar ise şaşırmamak lazım.