Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinin Ali’si Görkem Sevindik’in yıllar geçtikçe hayalleri de bir hayli değişmiş!

Ateş Kuşları dizisinin Ali’si Görkem Sevindik’in yıllar geçtikçe hayalleri de bir hayli değişmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal kurma konusunda ufku çok geniş olan Görkem Sevindik, Ateş Kuşları dizisinde Ali karakteri ile yer alıyor ve başarılı performansıyla da göz dolduruyor.

Ailesini hayatının merkezine koyan, oyunculuk yolculuğunda hedeflerini bir bir başararak ilerleyen Görkem Sevindik, en önemli sırdaşının da eşi olduğunu söyledi. Oyuncu, küçük bir arkadaş gruplarının bulunduğunu ve mutlu bir hayatının olduğunu anlattı.

Arkadaşlarının kendisinden şikayetçi olacakları bir durum olmadığının altını çizen oyuncu, en büyük hobisinin ise enstrümanlar olduğunu anlattı. Keman çalmaya çalıştığını ifade eden oyuncu, son 1,5 yılda ise en önemli hobisinin oğlu ile vakit geçirmek olduğunun altını çizdi.

Ateş Kuşları dizisinin Ali'si Görkem Sevindik'in yıllar geçtikçe hayalleri de bir hayli değişmiş! 7

Çok hayal kuran birisi olmasına rağmen son dönemde kurduğu hayalin ya da isteğin huzur ve sağlık olduğunun altını çizen Görkem Sevindik, şu bilgileri verdi:

“Ben çok hayal kuruyorum. Ama son zamanlardaki hayallerim, daha doğrusu isteklerim huzur ve sağlık. İşim ile alakalı da çok iyi yerlere gelebilmek istiyorum. Çok iyi işlerde yer alabilmek istiyorum. İşimi layıkıyla en doğru, en güzel şekilde yapabilmek istiyorum. Böyle güzel hayallerim var.”

Hayranlarının desteğine çok teşekkür eden oyuncu, elinden geldiğince hayranlarına ilgi göstermeyi sürdürdüğünü anlattı. Oyuncu, “Çok teşekkür ediyorum onlara, ben de onları çok seviyorum. İyi ki varlar. Elimden geldiğince onlarla zaman geçirmeye çalışıyorum. Denk geldiğimiz zaman muhabbet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Görkem Sevindik, spor geçmişi olduğunu ve çok iyi ve çalışkan bir sporcu olabileceğinin altını çizerek şunları söyledi: “Spor geçmişim var. Kesinlikle çok iyi bir sporcu olabileceğimi düşünüyordum. Çok hırslıydım, çok çalışkandım. Oyuncu olmasaydım, iyi bir sporcu olurdum.”