Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ateş Kuşları dizisinin Gülayşe’si İlayda Alişan hikayeden çok etkilendi

Ateş Kuşları dizisinin Gülayşe’si İlayda Alişan hikayeden çok etkilendi

tarafından ker_def

Atv ekranlarında 13 Ocak Cuma günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ateş Kuşları dizisinin başrol oyuncularından İlayda Alişan rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Ateş Kuşları, atv ekranlarında 13 Ocak Cuma günü ekran yolculuğuna başlıyor.

Duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, sezonun en çok konuşulacak dizileri arasında yerini alan Ateş Kuşları’nın Gülayşe’si “İlayda Alişan” hikayeden çok etkilendi.

Oyuncu “İnanılmaz bir mücadele hikayesi var” diyerek yeni dizisini tanıttı.

İzleyiciyi duygu yüklü bir dizi beklediğinden bahseden İlayda Alişan şunları söyledi:

“Bazı sahnelerde burnumuzun direği sızlayacak, bazı sahnelerde ise bu çocukların hayatla mücadelesi olmasına rağmen, kendi aralarında birbirlerine bu kadar bağlı kalmış olması seyirciyi hüzünlendirirken gülümsetecek. Bu dizide inanılmaz bir mücadele hikayesi var. Bu kadar derinden işlenmiş bir proje hiç okumamıştım.

Gülayşe daha bebek iken çöpe bırakılıyor ve sokak çocukları onu çöpte bulup büyütüyor. Sıcacık bir aile ortamı veriyorlar ama Gülayşe aslında sokakta büyüdüğü için hiçbir duyguyu bilmiyor. Bildiği tek şey ailesi olarak gördüğü sokak çocuklarının ona öğrettiği güven, şefkat ve sevgi. Onlarla birlikte büyürken birden bir karakterimiz geliyor ve Gülayşe o karaktere aşık oluyor.”