Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye’den sonra Melisa Şenolsun sürpriz bir projede!

Atiye’den sonra Melisa Şenolsun sürpriz bir projede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Şenolsun, en son Netflix’te yayınlanan ve başrolünde Beren Saat’in yer aldığı Atiye dizisinde oynamıştı. İki sezonu yayınlanan Atiye’nin 3. sezon çekimleri de bitti ancak henüz yayınlanmadı.

Melisa Şenolsun ise çekimlerin bitmesinin ardından pek ortalıklarda görülmedi. Son olarak yeni projesinin ortaya çıkmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi oyuncu.

Şenolsun, bu kez bir sinema filminde rol alacak. Filmin ismi LCV (Lütfen Cevap Veriniz). Filmle ilgili bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı.

Melisa Şenolsun’a filmde, Adı Efsane dizisiyle tanınan genç ve başarılı isim Cem Yiğit Üzümoğlu eşlik ediyor. Dizinin bir başka oyuncusu ise yine başarılı bir isim Ushan Çakır.

Atiye'den sonra Melisa Şenolsun sürpriz bir projede! 8

Mam’Art Prodüksiyon imzalı filmin senaryosunu Erdi Işık yazıyor. Yönetmenliğini ise İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı üstlenmekte.

Atiye'den sonra Melisa Şenolsun sürpriz bir projede! 9

Filmde, evlenmek üzere olan bir çiftin, düğünlerinden hemen önce kendi ikiyüzlülükleri ve gerçekleri ile yüzleşmesini anlatılmakta.

LCV filmini ilginç kılan ayrıntı ise, tek mekanda geçmesi ve filmde, 3 karakter arasında dengelerin sürekli değişmesi…