Ana sayfa Dizi İzle Emanet 26 Mayıs Çarşamba 188. bölüm fragmanı izle

Emanet 26 Mayıs Çarşamba 188. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi büyük merakla beklenen dizilerden birisi oldu. Günlük bir dizi olarak öne çıkan Emanet, ana akım televizyon kanallarında yayınlanmamasına rağmen geniş bir izleyici desteği elde etti. Genç oyuncular Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de başarılı performanslar ortaya koydu. Dizinin ilk sezonu da sona doğru ilerliyor.

28 Mayıs Cuma günü 190. bölümü ile sezon finali yapacak olan Emanet dizisinde izleyiciler merakla bu sezonun son bölümlerini bekliyor. 25 Mayıs Salı günü 187. bölümü yayınlanan dizide İkbal’in yaptıklarının ortaya çıkmaya başlaması denklemi değiştiriyor. Yaman ile Seher’in birbirlerine olan bağlılığı artıyor. Dizinin 26 mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 188. bölümünde neler olacağının detayları fragmanda yer alıyor. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Seher ile İkbal arasında yaşanacak olan hesaplaşmaları da izleyiciler heyecanla bekliyordu ve bu akşam da buna yönelik sahneler ilgi çekti. Seher, Yaman’dan öğrendiklerini İkbal’in yüzüne vurur. Konak halkı bu gerçekleri duyunca ne yapacaktır, işte bu detay da önemliydi ve yeni bölümde bazı detaylar ortaya döküldü.

İkbal’in yüzüne tüm gerçekleri haykıran Seher, bir yandan da konakta yaşayanları bu zor duruma hazırlamak zorundadır. Emanet dizisi Cuma günü yayınlanacak olan sezon finaline doğru daha da heyecanlı olmaya başladı. İşte dizinin bu akşam yayınlanan 187. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.