Ana sayfa Sosyal Medya atv, Akıncı konusunda büyük bir hata mı yaptı? Hercai de düşerse çifte hata olur!

atv, Akıncı konusunda büyük bir hata mı yaptı? Hercai de düşerse çifte hata olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında Akıncı dizisi 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile yayınlandığında çok iyi reytingler aldı. 6’lı seviyelere kadar çıkan ve iyi bir başlangıca imzasını atan atv dizisinin ikinci bölümünün sonuçları da çok merak ediliyordu.

Ancak reytinglerin bir hayli düşük kalması herkesi şaşkınlığa uğrattı. Ana akım kanalların fantastik dizileri yayınlamak istememe nedenlerinin başında bu yapımların kolay kolay izleyiciler tarafından beğenilmemesi yatıyordu. Ancak Veli Çelik’in yönetmen koltuğunda oturduğu Akıncı için, bir ilke imza atıldı ve büyük bir risk alındı.

Ağustos ayından bu yana da ekip yoğun ve titiz bir çalışma yürüttü. Fantastik bir kahramanlık hikayesi olan Akıncı da Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisi de büyük bir heyecanla başrolde yer alıyor. İkilinin güçlü enerjisi ve sergiledikleri oyunculuk performansında bir sorun yok.

Dizinin fantastik bir hikayesi var ve izleyicilerin de ilk bölümde yoğun ilgi göstermeleri çok olumlu bir gelişme oldu. Ancak ikinci bölüme bu taşınamadı. Reytinglerdeki ciddi düşüş Akıncı adına kötü bir mesaj verdi. Sanki dizi hayranları yapıma 1 bölümlük kredi vermiş gibi… Ancak Akıncı’nın ilerleyen bölümlerde yeniden izleyicileri ekrana taşıması gibi bir durum da yaşanabilir. Kaliteli bir yapım ve mutlaka değer bulacaktır diye düşünmek lazım.

Dizinin hayranları, “Akıncı 3. bölümü gümbür gümbür geliyor, çok heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor” diye sosyal medyada mesaj bırakıyor.

Atv’nin Akıncı dizisini Pazar gününe almaması ve Hercai’yi Pazar’a çekip de Akıncı’yı Cuma günlerine yerleştirmesi de tartışılıyor. Birçok dizi hayranı, Pazar akşamları Akıncı’nın çok daha iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyor.

Ayrıca Hercai dizisinin 10 Ocak Pazar günü, yeni gününde düşük reytingler alması durumunda bu sefer atv’nin iki dizide de ciddi bir kayıp yaşaması gibi bir sonuç ortaya çıkar ki, bu iki yapımın yer değiştirmesi bile gündeme gelebilir. Zira Hercai dizisi Cuma akşamları totalde reytingini 5-6 seviyesine kadar çıkartmaya başarmıştı. Pazar akşamları bakalım Hercai nasıl sonuçlar elde edecek.

İşte Akıncı dizisinin 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 3. bölüm fragmanı:

Dizinin başroller dışında yan karakterlerde de güçlü isimlerle dolu olduğunu belirtelim. Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu yapımda rol alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.