Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv, dijital dünyadaki başarısını etkili dizilerine borçlu!

atv, dijital dünyadaki başarısını etkili dizilerine borçlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınladığı dizilerle milyonları ekranına taşıyan atv, uzun süren dizilerin de en büyük adresi konumunda. 4 sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın hala çok başarılı bir dizi olması tesadüf değil.

Kuruluş Osman da üçüncü sezonunda ve bu dönemin en iyi reytinglerini alan yapımı olarak zirvede yer alıyor… Kardeşlerim dizisiyle de Cumartesi akşamları milyonların sevgisini kazanan atv, Adı Sevgi ile de bir umut hikayesini ekrana getirmeye başladı.

Destan dizisiyle de hayali bir kadın kahraman hikayesini dünyanın birçok ülkesinde gündeme taşıyan atv, Yalnız Kurt isimli dizisiyle de Türkiye’nin yakın dönemine yönelik dikkat çeken mesajlar vermeyi sürdürüyor.

atv, dijital dünyadaki başarısını etkili dizilerine borçlu! 7

Hakim isimli dizinin de yakında izleyicilerle buluşacağı atv’nin dijital dünyadaki başarısına da yayınladığı diziler büyük katkı yapıyor.

atv’nin youtube kanalı 10 milyon aboneye ulaştı. Bu başarının mimarları ise dizi projeleri. Güçlü yapımlar ekrana getiren atv, bağlılık sergileyen izleyicilerin desteğini de yayında buluyor.

24 Aralık 2014 tarihinden bu yana 20 binden fazla videonun yayınlandığı atv’nin youtube kanalı 6,6 milyardan fazla izlenme elde eden atv’nin youtube kanalı, Türkiye’deki rakiplerinin de önünde bulunuyor.