Ana sayfa Dizi Haberleri atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid’e yaradı!

atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid’e yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah final yaptıktan sonra oyuncuları rakip dizilerin kurtarıcısı oldu! Gençliğim Eyvah isimli komedi dizisi yaz aylarında atv ekranında yayınlanmıştı. Dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile sevilmiş ancak sezon dizileri başlayınca reytingler düşünce de atv tarafından yayından kaldırılmıştı.

Gençliğim Eyvah’ın vedasının ardından oyuncularının adeta kapışıldığı bir ortam yaşandı. Burak Tozkoparan, fazla dinlenme fırsatı bulamadan Menajerim Ara dizisine katıldı. Çok da başarılı bir performans sergileyen Tozkoparan, hikayeye renk kattı ve dizinin başarısında da pay sahibi oldu.

atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid'e yaradı! 3

Gençliğim Eyvah’ın başrol oyuncusu Cengiz Bozkurt da katıldığı Kuzey Yıldızı dizisine büyük hareket kattı. Dizinin totalde reytinglerinin 9’a çıkması da Bozkurt’un katılmasından sonra gerçekleşti. Tabii ki tek başına bu başarıyı usta oyuncuya değil, tüm ekibe mal etmek lazım. Ancak Cengiz Bozkurt’un diziye ilaç gibi geldiği de bir gerçek.

atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid'e yaradı! 4

atv dizisinde Mücella karakterine hayat veren Bahar Süer ise yeni bir dizi bulmakta hiç sıkıntı yaşamadı. Oyuncu, Kanal D ekranında bu perşembe başlayacak olan İyi Aile Babası dizisine katıldı. Süer de performansı ile dikkat çeken başarılı isimlerden birisi…

atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid'e yaradı! 5

Gençliğim Eyvah dizisinin bir başka genç ismi Kemal Uçar’dan da yeni dizi haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid  dizisinde boy gösterecek. TRT1 dizisi, 5.sezonuyla yoluna devam ediyor.

atv dizisi final yaptı ama bu durum; Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı, İyi Aile Babası ve Payitaht Abdülhamid'e yaradı! 6

Görüldüğü üzere bir dizi final yaptı ama toplam 4 dizi bu işten fayda sağladı. Oyuncular kısa sürede yeni roller buldu ve izleyiciler de başarılı isimleri yeni yapımlarda görmenin keyfini sürdü.