Ana sayfa Dizi Haberleri atv dizisinde tepki çeken İlayda Çevik, Sen Çal Kapımı’nda da aynı duruma düşecek!

atv dizisinde tepki çeken İlayda Çevik, Sen Çal Kapımı’nda da aynı duruma düşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin pandemi öncesinde ekrana getirdiği, Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk isimli dizi projesi kısa sürdü. Ancak yankısı çok büyük oldu. Dizinin başrol oyuncularından birisi de İlayda Çevik iki…

Osman Sınav’ın yıllar önce yazdığı bir hikayeyi, Sen Anlat Karadeniz döneminde diziye dönüştürme projesi olarak, neredeyse 2 sezon konuşulan dizi, sadece 4 bölüm sürdü ama akıllarda da kötü bir iz bıraktı. Gel Dese Aşk’ta 40’lı yaşlardaki evli ve çocuklu adamı ayartan ve yuva yıkan kadın olarak tanımlanan Bahar Çetin karakterine İlayda Çevik hayat vermişti.

Ünlü oyuncu öyle başarılı bir performans sergiledi ki, birçok dizi hayranının kısacık sürede bile etkilemeyi başadı. Çevik’in çok tartışılan ve sosyal medyada da konusu itibari ile ağır eleştiriler yapılan dizide parladığını o dönemde haberlerimizde yer vermiştik. Çevik şimdi ise Sen Çal Kapımı dizisinde yine izleyicileri rahatsız edebilecek bir karaktere hayat verecek.

Karagül dizisinde Maya karakteri ile kariyerinde iyi bir çıkış yapan İlayda Çevik, ardından İsimsizler dizisinde Yıldız karakterini canlandırdı. Sen Anlat Karadeniz’deki Berrak ile büyük ilgi gören oyuncu, şimdi de Sen Çal Kapımı dizisiyle hayran kitlesini artıracak.

atv dizisinde tepki çeken İlayda Çevik, Sen Çal Kapımı'nda da aynı duruma düşecek! 7

Balca Koçak karakterine hayat verecek sevilen oyuncu İlayda Çevik, dizinin 22. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak. Şirketin yeni PR sorumlusu olarak işe başlayan ve güzelliğiyle dikkat çeken Balca Koçak, sivri dili ve zekâsıyla da Eda’nın karşısında olacak.

İlayda Çevik’in gelişi Sen Çal Kapımı dizisinde önemli olayları tetikleyecek gibi duruyor. Balca karakterinin Serkan ile yakınlaşma yaşaması da bekleniyor. Bu durumda dizinin hayranlarından tepki çekmesi de hiç zor olmayacaktır.

İlayda Çevik’un bu rolde de başarılı performans göstereceğinden hayranlarının hiç şüphesi yok.