Ana sayfa Dizi Haberleri Öğrenci Evi dizisine Bizim Hikaye ve Vuslat’ın genç yeteneği katıldı!

Öğrenci Evi dizisine Bizim Hikaye ve Vuslat’ın genç yeteneği katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen Exxen isimli platformu için yapılan hazırlıklardan birisi de Öğrenci Evi isimli dizi… Hazırlıklar devam ederken, oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

Dizinin çekimleri henüz başlamadı ama ekipte yer alan bazı isimler hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Dizi hakkında fazla bir detay yok. Bertan Aslani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu gibi isimler kadroda yer alıyor. Tims&B Productions tarafından yapılmakta olan dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstlendi. Dizinin bir oyuncusu daha netleşti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Serra Pirinç, Öğrenci Ev dizisinin kadrosuna katıldı. Pirinç, ilk olarak Bizim Hikaye dizisinde Müjde karakteri ile dikkat çekmişti. Ardından ise TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinde Ceylan karakteri ile geniş kitleler tarafından beğeni topladı.

Öğrenci Evi dizisine Bizim Hikaye ve Vuslat'ın genç yeteneği katıldı! 7

Ayrıca Zülal Sude Güler’in de dizide yer alması önemli bir ayrıntı. Tims&B Productions’ın sadece 4 bölüm süren Şeref Sözü dizisinde Tolgahan Sayışman ile başrolü paylaşan oyuncu, gelecek vaat eden isimlerden birisi olarak görülüyor.

Öğrenci Evi dizisindeki oyuncuların bu proje ile kariyerlerinde önemli adımlar atması da bekleniyor.