Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya kendisini üne kavuşturan karakteri acıyarak andı!

Hazal Kaya kendisini üne kavuşturan karakteri acıyarak andı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal karakterini hiç sevemedi. Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi çekilirken Hazal Kaya, 18 yaşındaydı…

1990 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, 2006 yılında Sıla isimli dizide konuk oyuncu olarak dizi dünyasına atıldı… Taşların Sırrı ve Acemi Cadı dizilerinde tecrübe kazanan oyuncu, 2007 yılında başladığı Genco dizisinde ise ilk kez başrolde yer aldı.

2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil olarak yan rolde yer alan Hazal Kaya, 2 sezon ve toplam 79 bölüm süren diziyle birlikte büyük bir popülerlik kazandı. Nihal karakterinin yaptıklarını çok saçma bulduğu için bu karaktere bir türlü ısınamadığı itirafını yapan Hazal Kaya, Onedio’nun youtube programında şöyle konuştu:

“O zamanlar ben Nihal ile yaşıttım, onu oynarken.. O kadar saçma geliyordu ki, yaptığı her şey. Verdiği tepkiler. ‘Niye bu kadar hassasın. Her şeye bayılıyorsun, canın sıkılıyor’ diyordum… ”

Hazal Kaya, kendisini üne kavuşturan Nihal karakterini canlandırdığı zamanda onun kararlarını ve tavırlarını eleştirel bir yaklaşım içindeydi. Ancak oyuncu rolünü çok başarılı bir şekilde canlandırdı ve Aşk-ı Memnu sayesinde de çok büyük bir popülerlik kazandı.

Hazal Kaya kendisini üne kavuşturan karakteri acıyarak andı! 7

Hazal Kaya, hamile olduğu dönemde diziyi yeniden izlediğinde bir tespitte bulunduğunu belirtti ve şöyle konuştu:

“Bu kız bir bara, pavyona gitmek istiyor. Baban bunu duyarsa çok kötü olur. Babam benimle ilgili ne duyacak ki, 18 yaşındayken. Bara gideceğiz. Çok büyük yaşanıyor aile içinde her şey. Bu kızın evde gördüğü kimse yok. Yukarı çıkıyor, aşağıya iniyor, bahçeye çıkıyor. Behlül’ü görüyor, ona aşık oluyor. Kime aşık olacak, gidemiyor ki bir yere. Çok zor hayat Nihal’in ki… Para var huzur yok. Para var sosyallik yok. Parasını harcayacağı bir durum yok.”