Ana sayfa Dizi Haberleri ATV için bugün büyük gün! Çok iddialı dizi Hakim için saatler kaldı!

ATV için bugün büyük gün! Çok iddialı dizi Hakim için saatler kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin bu sezon en iddialı yapımlarından biri olan Hakim için geri sayım başladı. Dizinin ilk bölümünün yayını için saatler kaldı. Hakim dizisinin reytinglerde nasıl bir sonuç alacağı çok büyük merak konusu.

ABD’de çok büyük ilgi gören Your Honor dizisinin bir uyarlaması olan Hakim hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok iddialı geliyor. Hakim dizisinin pazartesi reytinglerini alt üst etmesi bekleniyor. Pazartesi akşamının reyting hakimleri TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ve Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma’nın karşısına büyük bir rakip olarak çıkacak Hakim’le reytinglerin nasıl etkileneceği yarın belli olacak.

Limon Film’in ATV için çektiği Hakim dizisinin oyuncu kadrosu çok güçlü. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur, Burcu Kara gibi çok iddialı isimlerden oluşuyor. Diziye son olarak genç oyuncu Yağız Can Konyalı katıldı. Konyalı Hakim dizisinde psikopat bir karakteri canlandıracak.

ATV için bugün büyük gün! Çok iddialı dizi Hakim için saatler kaldı! 7

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasına hayat verecek. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.

İzleyiciyi vicdan kavramı üzerine düşündürtecek olan Hakim dizisinin pazartesi akşamları yayınlanan diğer dizileri bir hayli üzeceği belirtiliyor. Pazartesi akşamlarının reyting hakimi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi. Onu izleyecen dizi ise Yasak Elma. Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş da pazartesi akşamlarının izlenen dizilerinden biri.

Hakim’in gelişiyle ilk önce Üç Kuruş dizisinin etkileneceği belirtiliyor. Hakim dizisinin eğer reytinglere zirveden giremezse zamanla yükselerek Alparslan Büyük Selçuklu için büyük bir tehlike oluşturabileceğine de dikkat çekiliyor.

Hakim dizisinin ilk bölümü bu akşam saat 20:00’de ATV’de.