Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazır olun!.. Yasak Elma’ya bomba bir isim geliyor!..

Hazır olun!.. Yasak Elma’ya bomba bir isim geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin entrika ve sürprizlerle dolu dizisi Yasak Elma izleyiciyi yine şaşırtmaya hazırlanıyor.Yasak Elma’nın önümüzdeki bölümlerinde sürpriz bir isim rol alacak. Ünlü oyuncu Cansel Elçin, Yasak Elma’nın yeni bölümlerine konuk oyuncu olarak katılacak.

Yapımcılığını Medyapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ile Murat Aygen’in paylaştığı diziye en son ‘Handan’ karakteriyle Şebnem Dönmez dahil olmuştu.

Hazır olun!.. Yasak Elma'ya bomba bir isim geliyor!.. 14

Ekranlarda en son ‘Börü 2039’ adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cansel Elçin dizide 2 bölüm yer alacak ve ‘Handan’ karakterinin partnerine hayat verecek.

Ekranların en uzun soluklu dizisi Yasak Elma beşinci sezonuyla da başarılı sonuçlara imza atıyor. Dizinin altıncı sezonda da devam edeceği açıklanmıştı.

Yasak Elma’nın 4 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde yine heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Çağatay’ın, Yıldız’ı yeniden kazanma çabaları bir yana, günün sonunda Çağatay ve Doğan savaşında kazananın kim olacağı merakla bekleniyor. Eda Ece’nin yine öne çıkacağı yeni bölüm öncesinde izleyiciler gelişmelerden çok memnun.

Hazır olun!.. Yasak Elma'ya bomba bir isim geliyor!.. 15

Yeni bölümde, Çağatay, Yıldız’ı sevdiğini ve yeniden aile olmak istediğini söylüyor. Yıldız ise Doğan ile olan ilişkisini bitirmek niyetinde değil…

Yıldız’ın planları Çağatay’a büyük bir ders verme şeklinde gerçekleşecek. Bu arada Ender de intikam için daha hırslı bir görüntü çizecek.