Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden gerçekten servet kazandı mı?

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden gerçekten servet kazandı mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz yıl ani bir kararla rol aldığı  TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah, setlere Bergen filmiyle dönmüştü. Acıların kadını’ lakaplı arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını konu alan Bergen filmi büyük başarı elde etti.

4 Mart’ta vizyona giren film gişede rekora doğru koşarken, güzel oyuncunun da yüzünü güldürdü. Başarılı ‘Bergen’ performansıyla övgü dolu yorumlar alan Farah Zeynep Abdullah hem kariyerine altın harflerle yazdırdı hem de maddi olarak büyük kazanç elde etti.

Bergen, şimdiye dek 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi ve 142 milyon 836 bin 200 lira hasılat elde etti. Hürriyet Gazetesi’nden İsmail Bayrak, filmde hem başrol hem de ortak yapımcı olan oyuncunun kazancının şimdilik 40 milyon lira civarında olduğunu yazdı. İşte bu haber ortalığı karıştırdı. Ünlü oyuncu servet kazandığı iddialarına tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden gerçekten servet kazandı mı? 9

Farah Zeynep Abdullah ise çıkan haberleri sosyal medya hesabından sert bir dille yalanladı.  Oyuncu açıklamasında, çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Oyuncu şöyle yazdı:

“Bugün yine geri zekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bişi de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bi haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakıcam yarın, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum.”

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden gerçekten servet kazandı mı? 10

Yapımcı firmadan da açıklama gecikmedi.  Açıklamada; “Bir gazetede gazetecilik etiği dikkate alınmaksızın muhataplarına doğrulatmaksızın yayınlanan Orchestra Content ve Bergen Filmi başrol oyuncumuz Farah Zeynep Abdullah hakkında yanlış bir kanaat oluşturan yalan haberin bütün gazetelerde de aynı etik dışı davranışla yayınlandığını üzülerek gördük.

Kopyala yapıştır yoluyla, yanlış olduğu halde, akla mantığa uymadığı halde doğrulatma gereksinimi duyulmaksızın basında her yerde yayınlanan haber gerçeği yansıtmamaktadır” denildi

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden gerçekten servet kazandı mı? 11

Elde ettiği gişe başarısıyla adından söz ettiren ve yılın filmi olan Bergen Türkiye sınırlarını da aştı. Türkiye’de gişe rekoru kıran film, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Danimarka ve Azerbaycan’da da sinemaseverlerle bulutu.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor. Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper.

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken ayrıca, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.