Ana sayfa Dizi Haberleri atv, Kalp Yarası dizisi için final kararından vazgeçer mi?

atv, Kalp Yarası dizisi için final kararından vazgeçer mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası, yaz döneminde başladı ve bugünlere kadar da iyi geldi… Hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlayan dizinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için alınan final kararı herkesi çok üzdü. Özellikle de iki başrol oyuncusunun performansına hayran kalanlar, Kalp Yarası’nın sezon sonuna kadar devam etmesi gereken bir proje olduğunu düşünüyor.

Kalp Yarası’nın 29. bölümü geride kaldı. Son bölümde özellikle tüm kişiler kategorisinde bir miktar yükseliş yaşandı. Bu yükseliş sonrasında dizi tüm programlar içinde günü 10. sırada tamamladı. AB ve ABC1 gruplarında artık izleyicilerin yapıma çok az ilgi gösterdiğini gözlemliyoruz.

Tüm kişiler kategorisi atv’nin çok dikkat ettiği ve ortalama oranlar olursa da dizileri devam ettirme kararlılığı sergilediği bir kanal… Yani atv, Kalp Yarası dizisinin tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alması durumunda, aynı Hercai dizisinde olduğu gibi bir süre taşımayı düşünecektir.

Ancak Kalp Yarası’nın 32. bölümde final yapması yönünde alınan kararın değişmesi için daha iyi reytinglere ihtiyaç var. Kalp Yarası izleyicileri bir miktar yükseliş ile umutlanmış olabilir ama atv’nin diziyi biraz daha uzatma ihtimali de dahil olmak üzere karar değişikliği yapması için önümüzdeki 2 bölümde iyi bir reyting çıkışı görmek isteyecektir.