Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Dermancıoğlu’ndan megastar Tarkan’a bir mesaj var!

Esra Dermancıoğlu’ndan megastar Tarkan’a bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes karakteri ile akıllara yazılan bir isim oldu. 1968 doğumlu olan oyuncu, birbirinden farklı karakterlerde çok başarılı performanslar ortaya çıkartıyor.

Doksanlar dizisindeki Şükran performansından sonra, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Cennet Hatun olarak izlediğimiz Esra Dermancıoğlu, Kırgın Çiçekler dizisinde ise Zehra ile bir kez daha izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde entrikacı ve kötü bir kadın olan Behice karakterini çok başarılı şekilde canlandıran oyuncu, hikayeye geçen sezon veda etmişti. Oyuncu yeni sezonda ise Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat veriyor.

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in her konuyu masaya yatırdıkları, kendi gündemlerini oluşturdukları ve de dost muhabbetlerini konuklarıyla izleyenlere taşıdıkları, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan programları Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Esra Dermancıoğlu oldu.

Esra Dermancıoğlu'ndan megastar Tarkan'a bir mesaj var! 7

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da kendisinden söz ettiren Esra Dermancıoğlu, içinden geldiği gibi davranıyor. Dans videoları ile çok konuşulan oyuncu, megastar Tarkan ile tanışmayı da çok istiyor. Hatta ünlü sanatçıyı sosyal medyadan takip ettiğini ve kendisini takip edip etmediğini de zaman zaman kontrol ettiğini söyleyen Esra Dermancıoğlu, şöyle konuştu:

“Tarkan’la tanışmayı çok isterim, hiçbir zaman tanışmadım, Tarkan’ı takip ediyorum ve ara ara acaba geri takip ediyor mu diye de bakıyorum. Ama sanırım sosyal medya hesabımda mavi tik olmadığı için görünmüyorum. Aslında hatırı sayılır bir takipçim var ancak mavi tik’imin olmaması hoşuma gidiyor.

Hatta tiksiz olmayı daha havalı buluyorum ve sosyal medyada o kadar çok takipçili olmayı biraz tehlikeli buluyorum. Yani beni korkutuyor o kadar kişinin takip etmesi. Tabii insanların beni takip etmesini anlıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki beni takip eden pişman olmaz.”