Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv üzerine titrediği yeni dizi için şoke eden bir karar aldı!

atv üzerine titrediği yeni dizi için şoke eden bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Baş Belası için yeni kararı sert oldu, reytingler her şeyi anlatıyor! atv ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Baş Belası dizisinin şimdiye kadar 6 bölümü yayınlandı. Ancak ortaya çıkan sonuçlar atv’yi tatmin etmemiş olacak ki, sert bir karar geldi… İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin günü değiştirildi.

Aslında şimdiye kadar hikaye ve oyunculuk performansları ile çok iyi bir iş başaran Baş Belası, ne yazık ki aynı şeyi reytinglerde başaramadı. Düşük gelen reytingler dizinin gün değiştirmesinin de nedeni olarak gösteriliyor. Dün akşam yayınlanan 6.bölümün sonuçları da sıkıntıyı gözler önüne seriyor.

Yaz ekranında diziler belki düşük reytingler alabilir bu normal ama ortalamanın çok altında olan Baş Belası için bu durum çok normal değil. Çünkü projenin bu kadar başarılı olmasına rağmen, izleyicilerin bu kadar az ilgi göstermesi hiç de normal sayılmaz…

Baş Belası’nın dün akşam reytingleri yine oldukça düşük geldi… atv ise yeni aldığı karar geriği Baş Belası dizisini Cuma günlerine aldı… Dün akşam AB’de günü üçüncü bitiren, ABC1’de dördüncü olan ve tüm kişilerde ise beşincilik elde eden dizinin sıralaması gayet iyi. Ancak reytingler bu kadar iyi değil.

Gün değişikliğinin diziye fayda mı yoksa zarar mı getireceği bilinmez ama, Aşk Mantık İntikam gibi yaz sezonunun en başarılı yapımının karşısında Baş Belası’nın çok da iyi sonuçlar almasını beklemek hayal olur.

Baş Belası, 6 Ağustos Cuma günü 7. yeni bölümü ile yeni gününde yayınlanacak. Reytingler daha da düşer ise atv’nin diziyi çok da uzun süre desteklemeyeceğini, Eylül ayı başında final kararı alabileceğini de hesap etmek gerekiyor.