Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizi ekibi iki yeni transferi hemen kabullendi!

Seksenler dizi ekibi iki yeni transferi hemen kabullendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisinde rol alan Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner çifti tatilde eğleniyor…Dizide Elvan karakterine hayat veren Begüm Öner ile Şahin olarak izlediğimiz Ceyhun Fersoy, aşklarıyla da biliniyor. İki ünlü isim tatilde kameralara konuştu ve Seksenler dizisiyle ilgili bazı bilgiler verdi.

TRT1 ekranında son iki sezon günlük dizi formatında yayınlanan Seksenler, yaz döneminde ise haftalık dizi olarak izleyicilerle perşembe akşamları buluşuyor. Seksenler Yaz isimli 5 bölüm yayınlandı ve 6. yeni bölüm de 5 Ağustos perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.

Zeynep Demirel ile Reha Özcan’ın ekibe yeni katılması, 4 yıl aradan sonra İlker Ayrık’ın da geri dönüşü Seksenler hayranlarını çok memnun etmişti. Seksenler dizisinin kış sezonu için de önemli gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner ikilisi tatilde yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti .

Seksenler dizisi için yeni sezonda çok güzel transferler olduğunu da anlatan Begüm Öner, Efe Deprem ile Burcu Altın Deprem’in dizinin yeni döneminde yer almalarına değindi.

Burcu Altın Deprem, dizide de karı-koca bir çifte hayat vereceklerini söyledi. Oyuncu, dizide de karı – koca olmak istediklerini ve senaryonun bu şekilde yazıldığını da ifade etti.

Seksenler dizi ekibi iki yeni transferi hemen kabullendi! 7

Ceyhun Fersoy, ekibe yeni katılan iki oyuncu ile çok yakın arkadaş olduklarını söyledi. Fersoy, “Çok sevdiğimiz arkadaşlarımız, biz de böyle sevdiğimiz insanlarla birlikteyiz. Daha sahne çekemedik ama çekeceğiz inşallah” diye konuştu.

Efe Deprem de ekibe katıldıklarında çok iyi bir uyum sağladıklarını anlattı. Oyuncu, “Biz geldiğimizde, ekibe katıldığımda sanki 5-6 yıldır beraberiz havası var. Herkes hemen kucaklıyor, içine alıyor. İster istemez sen de o ekibin bir parçası hissediyorsun. Sanki yıllardır çalışıyoruz rahatlığında. O bakımdan da çok konforlu bir set” diye konuştu.

En son Kefaret dizisinde izlediğimiz Efe Deprem, dizi ekibinin birbiri ile çok yakın olmasının ve iletişiminin güçlü olmasının sahnelerin kısa sürede çekilmesine de yol açtığını sözlerine ekledi.