Ana sayfa Dizi Fragmanları atv yeni dizisi için final kararını resmen duyurdu!

atv yeni dizisi için final kararını resmen duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz döneminin sonlarına doğru yayın hayatına başlayan İkimizin Sırrı isimli dizi için final duyurusu resmen yapıldı. Daha önce kulislere dizinin biteceğine yönelik bilgiler düşmüştü. Ancak atv tarafından net bir açıklama yapılmamıştı.

Aras Aydın ile Leyla Feray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10. bölüm ile birlikte final yapacağını atv resmen duyurunca izleyiciler derin bir üzüntü yaşadı. Dizinin reytingleri düşük geldiği için bitmesi ise bir başka üzüntü kaynağı oldu.

Hikaye ve oyunculuk performansları çok beğenilen dizinin, çekim kalitesi de hayranlardan övgüler aldı. Her bölümü ile pazar akşamlarına farklı bir hava katan İkimizin Sırrı dizisi ne yazık ki 10. bölümü ile birlikte final yapıyor.

atv’den dizinin final bölümü fragmanı yayınlandı. 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da İkimizin Sırrrı isimli dizinin final bölümü yayında olacak. Çok duygusal bir final izleyeceksiniz. İlk fragman paylaşıldı.

Dizinin hayranları hikayesini çok sevdikleri İkimizin Sırrı’nın bitmesine çok üzüldüklerini belirten yorumlar yaptı. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisini de dizi çifti olarak çok beğenen izleyiciler, maceranın kısa sürmesinin hayal kırıklığını yaşıyor.