Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bir şova çıkıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bir şova çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin büyük ilgisini çeken Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her yeni bölümü ile daha çok kişinin dikkatini çekiyor. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi dört önemli kadın oyuncuyu başrolde buluşturan dizinin hikayesi çok etkileyici oldu.

The Split isimli İngiliz yapımından uyarlanan dizinin ikinci bölümünde izleyicilerin daha yoğun bir ilgi göstermesi, fragmanların daha çok izlenmesi, sosyal medyada dizinin daha çok gündeme gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Fırat Altunmeşe gibi genç ve başarılı isimleri de kadrosunda buluşturan Fox TV dizisinin 3. bölümü 5 Ekim Salı akşamı yayınlanacak. Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezona güçlü başlamasına rağmen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de kadın izleyicilerin sahiplenmesi ile öne çıkıyor.

Dizinin üçüncü bölümünde bir reyting patlaması yaparak daha da güçlü bir duruma gelmesi bekleniyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok etkileyen dizinin yeni bölümünde yapacağı büyük çıkış, gelecek adına da önemli mesajlar verecektir.

Peki 3. bölümde neler izleyeceksiniz? İşte hem detaylar hem de son fragman:

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm özeti:

Babalarıyla yüzleşen Azra, Sanem ve Güneş’in duyguları alt üst olmuştur. Hayatlarında kalmaya kararlı olan Faruk’u bir tehlike olarak gören Çolpan’ın ise tüm çabalarına rağmen geçmiş peşini bırakmayacaktır. Azra’nın tesadüfen karşılaştığı çaresiz bir anne kısa bir süre içinde hayatına hem umut hem keder getirecektir.

İlk duruşmaya bir gün kala, Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül’ü hem heyecanlı hem de gerilimli bir macera beklemektedir. Sergen, gerçek yüzünü gören Yıldırım’a kendini ispat etmek için yeni stratejiler peşindeyken, Yıldırım yıllar sonra belki de en son konuşmak isteyeceği kişi, Çolpan Cevher ile yüz yüze gelecektir.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bir şova çıkıyor! 7

Alpay’a olan öfkesiyle intikam yolunda hızla yürüyen Songül’ü ise inanmakta güçlük çekeceği gerçekler bekler. Sanem’in, Ural ve kızıyla yakınlığından rahatsız olan Eylül, kurnaz planlarıyla Sanem’in kuyusunu kazmaya niyetlenir. Azra ve Sanem’in hayatlarını değiştirecek bazı gerçekler ise şans eseri şahit oldukları bir konuşmayla ortaya çıkar…