Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizi bitecek, hemen yenisi başlayacak!

atv’de bir dizi bitecek, hemen yenisi başlayacak!

tarafından ker_def

atv ekranlarında önceki hafta Hercai dizisi final yaparak hayranlarına veda etti. 3. sezon ekranda kalan dizi hem Akın Akınözü hem de Ebru Şahin’e şöhretin kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanında hayran kitlesine kavuşan ikili güçlü geri dönüşler aldı ve büyük popülerlik yakaladı. atv’de bitecek olan bir başka dizi daha var.

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi de vedaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar 18 bölümü yayınlanan Akıncı’nın 7 Mayıs Cuma akşamı 19. bölümünü izleyeceksiniz. 14 Mayıs Cuma günü ise dizi 20. ve final bölümü ile ekrandaki yerini alacak. atv’de diziler bir bir biterken, yenilerinin hazırlıkları da devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film, yeni bir dönem dizisiyle daha atv ekranına geliyor. Bozdağ Film imzalı, Harzemşahların büyük komutanı ve lideri Celaleddin Harzemşah’ın hikayesini konu alan yeni dizi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’den ikinci tanıtım yayınlandı. Yayınlanan ilk tanıtımı ile milyonlarca izlemeye ulaşan ve büyük beğeni toplayan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’ yakında atv’de ekrana gelmeye başlayacak.

Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup ederek Moğolların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden ve dünyayı dize getiren Cengiz Han’a, “Keşke benim oğlum olsaydı” dedirten kahraman komutan Celaleddin Harzemşah’ın heyecan dolu hikayesini anlatan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’in ikinci tanıtımı da nefes kesti. Dizinin görkemli prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosunu gözler önüne seren ikinci tanıtım da yayınlandığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılaştı.

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın senarist, yapımcı ve proje tasarımcısı olarak imza attığı yapımın kadrosunda Emre Kıvılcım, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Kaan Yalçın, Ferhat Yılmaz gibi isimler yer alıyor.