Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizi final yapıyor, diğer dizinin durumu kritik!

atv’de bir dizi final yapıyor, diğer dizinin durumu kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz döneminde başlayan dizilerden Baş Belası’na veda vakti yaklaştı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin 13. bölümü ile birlikte final yapmasına karar verilmişti. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin konseptini izleyenler çok beğendi. İki zıt karakterin buluşmasında İpek ve Şahin izleyicilerin beğenisini kazandı.

Başrol oyuncularının uyumu ve yüksek enerjisi de dizinin en dikkat çeken yönlerinden birisi oldu. Polisiye ile komediyi bir araya getiren Baş Belası dizisinin çok başarılı bölümlerle ekrana gelmesine rağmen, yeterli reytingler alamaması final kararında etkili oldu. 10 Eylül Cuma günü 13. bölümü ile son kez ekrana gelecek olan dizi nedeniyle hayranlar bir hayli üzgün.

atv'de bir dizi final yapıyor, diğer dizinin durumu kritik! 8

atv ekranında yeni sezonda sıkıntı yaşayacağı görülen bir başka dizi ise İkimizin Sırrı oldu. Aras Aydın ile Leyla Feray ikilisini başrolde buluşturan dizinin hikayesi güçlü bir dram olarak öne çıkıyor… Atv izleyicisi genelde dram yapımlarına çok ilgi gösterir. İkimizin Sırrı projesi de iyi başlayan ve hikayesi ile izleyenleri saran bir yapım oldu.

Ancak Eylül ayı ile birlikte kış dönemi başladı ve Pazar akşamları rekabet çok sert olacak. Kalp Yarası isimli dram projesi ile izleyicileri yaz döneminde etkilemeyi başaran atv, ne yazık ki, bunu İkimizin Sırrı ile başaramadı. Dizinin ilk 5 bölümü yayınlandı ve reytingler pek de beklentileri karşılamadı.

atv'de bir dizi final yapıyor, diğer dizinin durumu kritik! 9

Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri isimli yeni diziler 12 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni dizilerin gelişi ile birlikte İkimizin Sırrı’nın nasıl performans sergileyeceği de merak konusu oldu. Ayrıca 2 hafta sonra da Teşkilat başlayacak. Yaz döneminde güçlü bir izleyici desteği bulamayan İkimizin Sırrı için reyting sorunu gözüküyor…

Eylül ayın dizinin geleceği açısından kritik bir dönem olacak. Özellikle Teşkilat başlayana kadar atv dizisinin geniş bir izleyici grubunu etkilemesi ve ekran başına geçmeye ikna etmesi şart.

Ekim ayı ile birlikte büyük bir yarışın yaşanacağı Pazar akşamları düşük reytingler ile İkimizin Sırrı’nın devam etmesi bir hayli zor olacaktır.