Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisi için imaj değiştiren Gizem Karaca’yı sokakta tanımak zorlaştı!

Alparslan dizisi için imaj değiştiren Gizem Karaca’yı sokakta tanımak zorlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, TRT1 ekranında yeni sezonda fırtına gibi esecek olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin kadrosuna katıldı… Geçen sezon Baraj dizisine sonradan dahil olan oyuncu, İzmir’deki yaşamını bırakıp İstanbul’da uzun süre kalmıştı.

Normalde eşi ile birlikte İzmir’de doğal hayatın içinde yaşayan Gizem Karaca, projeler oldukça İstanbul’a gelerek çalışmalarını burada sürdürüyor. Projeler bitince de yeniden İzmir’e dönen oyuncu, yaşamını son yıllarda bu şekilde sürdürüyor.

Yeni sezonda TRT1 ekranında çok ilgi çekmesi beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için anlaşma yapan Gizem Karaca, imajını da yeniledi. Saçlarını sarıya boyatan oyuncu, röportajında sokakta insanların kendisini tanıyamadıklarını söyledi.

“Bayağı böyle tanınmıyorum” diye konuşan Gizem Karaca, bu durumdan pek de rahatsız değil. İlker Kızmaz ile birlikte 50 Kelimelik Mektuplar isimli sinema filminde de rol alan oyuncu, sosyal medya hesabından yeni imajıyla paylaşımlar da yapıyor.

Gizem Karaca, sarı saçları ile hayranlarına farklı gelse de birçok takipçisi onu bu haliyle çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu saçlarını örüp son halini de instagram hesabında paylaştı. Gizem Karaca, “Bir projeye başlıyoruz çok farklı bir imajla tekrar çıkmak istedik. Yabancı bir karakteri canlandırıyor. Dönem dizisi, Alparslan dönemi. Bizans tarafından, hırslı, imparatoriçe olmak isteyen bir kadını canlandıracağım” açıklamasında bulundu.

Yeni saçlarına kendisinin de alışmaya çalıştığını anlatan Gizem Karaca, at binme eğitimleri aldığını da belirtti.

Gizem Karaca’nın sinema filmi ile ilgili İlker Kızmaz ile birlikte yaptığı açıklamayı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.