Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de Kalp Yarası dizisi için alınan son karar şaşırttı!

atv’de Kalp Yarası dizisi için alınan son karar şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin çok başarılı bir partnerlik süreci geçirdiği Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamları yayınlanıyor. atv’nin en güvendiği projelerden olan Kalp Yarası dizisinin reytinglerde Yasak Elma’nın arkasında kalması önemli bir sorun olarak görülüyor.

Dizinin yükselmesi şart. Çünkü hem Alparslan dizisi 8 Kasım’da başlayacak hem de Üç Kuruş dizisi de yakında rekabete katılacak. Bu iki dizinin gelişi ile birlikte Kalp Yarası’nın izleyici kaybetmemesi için bazı önlemler alınıyor. Dizide yeni bir karakter için karar verildi. Kalp Yarası dizisine Şahin Dede karakteri giriş yapacak.

Süreç Film tarafından çekimleri Antakya’da yapılan dizinin kadrosuna Ayşe karakterinin babaannesinin katılacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Ancak senaristlerin son anda karar değiştirdiği ve babaanne yerine dede karakterinin dizide yer alacağı iddia edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ayşe’nin dedesi Şahin Bey yakında hikayede yerini alacak. Rol için henüz isim netleşmedi ama iddialı bir oyuncu ile anlaşma yapılması bekleniyor.

Ayşe karakterinin hikayesini daha derinleştirmek adına alınan bu karar bakalım önümüzdeki bölümlerde dizinin gidişatına nasıl bir etkide bulunacak?