Ana sayfa Dizi Haberleri Hafızalardan silinmeyen Zalim İstanbul’un senaristinden yeni bir dizi geliyor!

Hafızalardan silinmeyen Zalim İstanbul’un senaristinden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç çocuğu ve kayınvalidesiyle birlikte İstanbul’a zengin hemşerilerinin yanına taşınan genç bir kaının hikayesini anlatan Zalim İstanbul, yayınlandığı dönem fırtına gibi esmişti. Entrika, aşk ve kavga dolu dizi her bölümüyle izleyiciyi Kanal D ekranına kilitlemişti.

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi usta isimlerin başrolde yer aldığı dizi Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin gibi başarılı ve genç oyuncuların da kariyerinde büyük bir adım atmasını sağlamıştı.

Avşar Film tarafından çekilen ve iki sezon, 39 bölüm süren entrika dolu dizi Haziran 2020’de ekranlara veda etmişti. Zalim İstanbul’un öyküsü usta senarist Sırma Yanık’a aitti. Bugüne kadar Zalim İstanbul’un yanı sıra Fazilet Hanım ve Kızları, Masumiyet, Kardeş Çocukları, Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum gibi dizilerin senaryosuna imza atan Sırma Yanık’tan yeni bir dizi geliyor.

Hafızalardan silinmeyen Zalim İstanbul'un senaristinden yeni bir dizi geliyor! 7

Yanık’ın eski projeleri gibi yine çok sürükleyici olması beklenen dizinin adı Annemizi Saklarken. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstleneceği dizinin bazı oyuncu anlaşmaları sağlandı bile. Dizide başrolü, Çukur dizisinde canlandırdığı Karaca karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ece Yaşar canlandıracak.

En son Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen OJO Pictures’ın çekeceği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kutsi, Hatice Aslan, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca yer alacak.

Annemizi Saklarken dizisinin hikayesi ve yayınlanacağı kanalla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken yeni projenin, senaristin eski hikayeleri kadar sürükleyici olması bekleniyor.