Ana sayfa Sosyal Medya Bartu Küçükçağlayan’ın hiç bilinmeyen Muhteşem Yüzyıl acısı!

Bartu Küçükçağlayan’ın hiç bilinmeyen Muhteşem Yüzyıl acısı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan, sevilen oyuncular Meriç Aral ile Efe Tunçer’in youtube programına konuk oldu. Soyadının uzun olması nedeniyle sorunlar yaşadığı itirafından bulunan oyuncu, ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadığı tatsız tecrübeyi de anlattı.

Bartu Küçükçağlayan, ‘’Soyadım konusunda çok fazla zorluk yaşadım. Özellikle sınavlarda soyadım yüzünden çok zorlandığım oldu. Millet ikinci sorudayken ben hala soyadımı kodluyordum. Harflerde birbirine çok benziyor. Şimdi eşim Merve de artık bana katıldı. Onu da paylaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl isimli diziden teklif aldığı ortaya çıkan Bartu Küçükçağlayan, ne yazık ki büyük bir şanssızlık yaşadı. Kendisine verilen tiratı çalışıp sonra seçmelere giden oyuncu beklenmediği bir sürprizle karşılaştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin acı tecrübesini ünlü oyuncu şöyle anlattı:

“Bana çok uzun bir tirat gelmişti.Ezberlemek için günlerce çalıştım. Seçme günü gittiğimde yönetmenin biz sizi bu rol için düşünmemiştik diyerek beni durdurdu. Sonrasında asıl beni çağırdıkları rol ile ilgili tiratı verdiler, orada çalıştım, girdim ama olmadı tabii.”

Enis Arıkan ile karıştırılmasının da bir dönem arkadaşını çok sıkıntıya soktuğunu anlatan oyuncu, ‘’Eskiden Enis Arıkan’ı gördüklerinde ben zannedip fotoğraf çektiriyorlarmış. Allah’tan o daha ünlü oldu da bundan kurtuldu” diye konuştu.