Ana sayfa Sosyal Medya atv’deki Aldatmak dizisinin ünlü oyuncusu hayatında unutulmaz bir ders aldı!

atv’deki Aldatmak dizisinin ünlü oyuncusu hayatında unutulmaz bir ders aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında bu sezon yayınlanmakta olan Aldatmak dizisinde Oylum karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör, son aylarda ismi çok konuşulmaya başlanan isimlerden birisi oldu. Dizideki karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, sosyal medyada dikkat çekiyor.

Feyza Sevil Güngör, Aldatmak dizisinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi çok tecrübeli oyuncularla bir arada yer alarak da önemli deneyimler elde etme fırsatı da buldu.

Aldatmak dizisinin seti, böyle güçlü performanslar sergileyen usta oyuncularla bir arada olan genç isimlerin, onları gözlemleyerek mesleğe dair çok şey öğrendikleri bir okul gibi oldu.

atv'deki Aldatmak dizisinin ünlü oyuncusu hayatında unutulmaz bir ders aldı! 8

Feyza Sevil Güngör, 2022 yılında yaşadığı bu etkili kariyer çıkışı ile birlikte hayatın kendisine önemli bir ders verdiğini de düşünüyor. atv’nin yeni yıl için düzenlediği etkinliğe katılan oyuncu, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:  “2022’nin bana öğrettiği çok önemli şeylerden birisi… Hiçbir zaman hiçbir şeyin, son zannettiğimiz ya da bir şeylerin, kötü mü gidiyor dediğimiz şeylerin sandığımız gibi kötü gitmediğini öğrendim.”

Bu sözler ile Güngör, 2022 yılını hayatının en önemli derslerinden birisini aldığı bir yıl olarak tanımlıyor.

Feyza Sevil Güngör, 2019 yılında Savaşçı isimli dizide canlandırdığı Ayça karakteri ile setlere adım attı. Çember ve Kuruluş Osman dizilerinde kısa deneyimler yaşadıktan sonra genç oyuncu Aldatmak dizisiyle birlikte büyük bir kariyer çıkışı yakaladı.

atv'deki Aldatmak dizisinin ünlü oyuncusu hayatında unutulmaz bir ders aldı! 9

Oyunculuk mesleğinde ilerleme konusunda Aldatmak dizisi öncesinde kuşkuları bulunan genç oyuncu, bu proje ile verilen fırsatı iyi değerlendirerek yeteneklerini ortaya koydu.

Feyza Sevil Güngör için 2022 yılı büyük bir hayat tecrübesi elde ettiği bir yıl olarak geride kaldı.