Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ilk önce İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan’ı derinden etkiledi!

Ateş Kuşları dizisi ilk önce İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan’ı derinden etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle yakın zaman içinde buluşması beklenen Ateş Kuşları isimli yeni dizinin güçlü bir dram hikayesi olacak. İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevndik’in başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanları büyük ilgi gördü.

İzleyicileri çok güzel bir dizinin beklediğini söyleyen İlayda Alişan, yeni rolü nedeniyle büyük bir heyecan duyuyor. Gülayşe isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, sokak çocuklarının çöpte bulup da büyüttükleri birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Oyuncu, “Bazı yerlerde burnumuzun direği sızlayacak” diyerek dizinin hikayesinin çok duygusal olduğunu anlattı. Alişan, hayatla mücadele eden sokak çocuklarının kendi aralarında birbirlerine çok bağlı olmalarının da izleyicileri etkileyeceğini düşünüyor.

Ateş Kuşları etkileyici bir dram hikayesi olsa bile bazı sahnelerde ekran başındakiler gülümseyecek. İlayda Alişan, “Seyirciyi hüzünlendirirken, güldürecek, gülümsetecek” diyebilirim” şeklinde konuştu.

Ateş Kuşları dizisi ilk önce İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ı derinden etkiledi! 7

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Burak Tozkoparan. Hikayeden çok etkilenen genç oyuncu, derdi ve güçlü mesajları olan bir diziyle hayranların karşısına çıkacaklarını söyledi. Oyuncu, “Gerçekten ben duygusal olarak etkilendim” diyerek dizinin hikayesine dikkat çekti.

Dizide yer alan isimlerden birisi de Erdem Şanlı. Genel hikayesi çok güzel bir dizide yer almanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, “Genel olarak bölümlerimiz çok heyecanlı, merakla bekliyoruz ve çok heyecanlıyız” dedi.