Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Benim Hayatım dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Star TV’de Benim Hayatım dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezondaki yeni reyting umutlarından birisi de Benim Hayatım dizisi. Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan dizinin ilk bölümü reytinglerde iyi sonuçlar alamadı…

Genco Özak, Savaş Özdemir ve Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi, bir genç kızın ayakta kalma hikayesini anlatıyor. Dram projesi olan diziye sosyal medyada çeşitli eleştiriler yapıldı. Kimi izleyiciler beğendiklerini kimileri ise hikayenin pek de iyi olmadığını belirten yorumlar paylaştı.

Peki dizinin reytingleri nasıl geldi? İlk bölüm reytingi her yapım için büyük önem taşıyor. Star TV adına yeni sezonda iyi reytingler getirecek diziler lazım. Ancak Benim Hayatım’ın ilk bölüm reytingi kimseyi tatmin etmeyecektir.

Ortalamanın çok altında reytingler alan dizi, büyük hayal kırıklığı yarattı. Tüm kişilerde 12. sırada yer alabilen dizi, AB’de günü 17. bitirdi ve ABC1’de ise 13. sırada bulunuyor.

Benim Hayatım dizisinin bu kadar düşük reytingler alması Star TV adına da büyük bir sorun teşkil edecektir. Zira kanal yönetimi Kazara Aşk isimli dizisini benzer reytingler aldığı halde 13. bölümde bitirme kararı vermişti.

Ancak Ada Masalı isimli dizi biraz daha iyi sonuçlar alarak yoluna devam edebiliyor. Benim Hayatım’ın sonraki bölümlerinde bir miktar yükseliş sergileyerek yayında kalma umudu var.