Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba daha önce ayrılmak istediği dizinin şimdi kurtarıcısı oldu!

Ozan Akbaba daha önce ayrılmak istediği dizinin şimdi kurtarıcısı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ozan Akbaba, sinema sektörüne verdiği büyük emeklerin ardından, dizi dünyasında farklı yapımlarla öne çıkan bir isim oldu.

Çeşitli sinema filmleri çeken, senaryo yazarlığı da yapan oyuncu yaratıcılığı ile biliniyor. Yaz aylarında Anka isimli sinema filmi ile uzun süre gündemde kalan oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de altı sezon büyük emek verdi.

İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncunun, yedinci sezon öncesinde hikayeden ayrılmak istediğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Oyuncunun yedinci sezonun başlarında yer alacağı ama sonrasında farklı projelerle yoluna farklı şekilde devam edebileceği konuşuluyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezon çekimleri başladı ama devamı gelmedi. Atv ile BVB Yapım arasında çıkan krizin ardından proje iptal edildi. atv, diziyi yayından kaldırdı. Tüm ekip dağıldı… Aradan geçen birkaç aylık dönemde diziye yönelik hiçbir bilgi gelmedi.

Ancak 2022 yılının başlarında dizinin yeniden izleyicilerle buluşacağına yönelik bir müjde geldi… Yapımcı ve senarist Bahadır Erdener’in Blu TV ile anlaşması büyük bir haber olarak ortaya çıktı.

Son Efsane ismiyle 2022 yılında BluTV’de yayınlanacak olan dizide iki başrol oyuncusu olmayacak. Oktay Kaynarca, atv için yeni bir dizi çekecek. Yunus Emre Yıldırımer ise, Okul Yolunda isimli yapımla anlaştı.

Ozan Akbaba ise Son Efsane isimli dizinin başrolü olarak ekip ile birlikte hareket etme kararı aldı. Dizinin başrolü olarak ortaya çıkan ünlü oyuncunun, sezon öncesinde ayrılık konusuyla gündemde olduğu düşünülür ise, aldığı bu karar biraz da şaşırtıcı oldu.

Şubat ayında Son Efsane isimli dizinin çekimlerine başlanacak. Bu arada yayınlanmayan 200. bölüm de sinema filmi olacak ve o da BluTV’de yayınlanacak.