Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, başrolündeki Bir Zamanlar Çukurova gerçeğini ortaya koydu!

Hilal Altınbilek, başrolündeki Bir Zamanlar Çukurova gerçeğini ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sadece başrolü değil, belkemiği olan isim Hilal Altınbilek. Projenin en başından bu yana rolüne devam eden oyuncu, 4 başrol oyuncusunun hikayeden ayrılmasına rağmen, dimdik ayakta duruyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın üst üste ayrılıklarına rağmen Hilal Altınbilek hikayeyi ayakta tutmak için elinden geleni yapıyor. Yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile partner olan oyuncu, Adana’daki çekimlerden fırsat buldukça İstanbul’a geliyor.

Etiler’de bir eczaneden alışveriş yaparken görüntülenen oyuncu, çekimlerin yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Neşeli haliyle dikkat çeken oyuncu, “Gayet iyi gidiyor, her şey güzel” diye konuştu.

Kadronun değiştiğine yönelik soruya yanıt veren oyuncu, “Yeni bir dizi gibi oldu. Adapte de olduk, seyircimiz de oldu gibi. Bakalım bu sezonu güzel bir şekilde bitirmeyi niyet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Oyuncunun bu sözleri aslında gerçeği de ortaya koyuyor.

Bir Zamanlar Çukurova konseptine uygun ama yenilenen hikaye ve bazı oyuncular ile birlikte projenin devam edebiliyor olması çok önemli bir başarı.

Adana’da formunu korumak için çaba harcadığını anlatan oyuncu, İstanbul’a gidip gelmeye de alıştığını dile getirdi.

Metin Hara ile ilişkilerinin de iyi gittiğini anlatan Hilal Altınbilek, evlenmek gibi bir durumlarının da olmadığını belirtti.