Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’den Baş Belası dizisiyle ilgili şaşkına çeviren yeni karar!

atv’den Baş Belası dizisiyle ilgili şaşkına çeviren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası isimli dizi çok başarılı bir proje olmasına rağmen, iyi reytingler getirmiyordu.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, İpek ve Şahin ikilisini dizi hayranları çok beğendi. Hikayesi de polisiye komedi olunca yaz aylarında tercih edilebilecek bir yapım olan Baş Belası ne yazık ki, beklenen ilgiyi görmedi.

İzleyici ilgisinin az olması ve atv’nin tanıtım çabalarına rağmen de dizinin beklenilen çıkışı yapamaması sonrasında atv’den yeni bir karar geldi.

Baş Belası isimli dizi gün değiştiriyor. En son dün akşam 7. bölümü yayınlanan dizinin 8. yeni bölümü 6 Ağustos Cma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Bu değişiklik de 8. bölüm fragmanı ile birlikte duyuruldu.

Cuma akşamları bilindiği üzere Fox TV ekranında Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlanıyor…Yaz sezonunun en başarılı romantik komedi dizisinin karşısında Baş Belası başarılı olabilecek mi, bunu da zaman gösterecek.

İşte Baş Belası dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı: