Ana sayfa Dizi Haberleri atv final kararı aldı, yazlık diziye büyük şok!

atv final kararı aldı, yazlık diziye büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baş Belası isimli dizi için alınan final kararı ortaya çıktı. Pazar akşamları başlayan ancak daha sonra Cuma’ya alınan dizinin reytingleri bir türlü beklentileri karşılamadı.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Baş Belası isimli dizi için atv’den final kararı çıktı… Dizinin şimdiye kadar 11 bölümü yayınlandı. Reytingler bir türlü düzelmeyince de dizi için artık son karar verildi.

Baş Belası isimli dizinin 13. bölümde final yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. İzlenme oranlarının yükselmesi için atv bir hayli umutluydu. Hem konusu hem konsepti hem de oyuncuların başarılı performansları dikkat çekiciydi.

atv'nin final kararı aldı, yazlık diziye büyük şok! 1

Birçok dizi hayranı için Baş Belası, izleyiciler tarafından çok fazla desteklenmese de çok başarılı bir proje olarak akıllara yazıldı.

İpek ve Şahin karakterlerini canlandıran başrol oyuncularının uyumunu da çok iyi bulan Baş Belası hayranları, verilen karara isyan ediyor.

Sadece 2 bölümün kaldığı dizi için atv’ye mesaj gönderen dizi hayranları, bu kararın haksızlık olduğuna yönelik yorumlar yapıyor.

Baş Belası dizisinin 12. bölümü 3 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak.