Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisi için yeni bir karar alındı!

atv’nin Kalp Yarası dizisi için yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kalp Yarası isimli dizinin hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de reytingleri çok iyi bir noktada… Dizi yaz döneminde güç topladı ve Eylül ayı ile birlikte de izleyici sayısını artırarak yoluna devam ediyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibine yeni bir ismin daha katıldığı ortaya çıktı. Dizinin hikayesini geliştirmek için alınan bu yeni oyuncu kararı dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 1985 doğumlu oyuncu Zeynep Köse artık Kalp Yarası’nın ekibinde yerini alacak.

atv'nin Kalp Yarası dizisi için yeni bir karar alındı! 4

Antakya’da çekimleri devam eden diziye katılan Zeynep Köse, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Oyuncu, tiyatro sahnelerinde yer almasının yanı sıra çeşitli sinema filmleri ve dizilerde de bulundu…

İlk olarak Hatırla Sevgili isimli dizi ile setlerde yer alan Zeynep Köse, Ezel isimli fenomen dizideki Selma karakteri ile akıllara yazıldı. Oyuncu, Güllerin Savaşı dizisindeki Yonca karakteri ile dikkat çekerken, Hayat Şarkısı isimli dizideki Burçin karakteri de büyük ilgi gördü.

Bir süredir dizilerde yer almayan Zeynep Köse, en son 2018 yılında Nefes Nefese isimli yapımda kısa bir rolde yer almıştı… Oyuncu, 4 yıl aradan sonra atv’nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Yarası ile yeniden setlere dönüş yapıyor.

Hemşire Saadet karakteri ile dizide yerine alacak olan Zeynep Köse’nin 5 bölüm boyunca hikayede bulunacağı da belirtiliyor.