Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisini bıraktı, atv dizisi Yalnız Kurt’u sahiplendi!

Alparslan dizisini bıraktı, atv dizisi Yalnız Kurt’u sahiplendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasında gelişmeler çok hızlı yaşanıyor. Özellikle dizilerle ilgili yeni sezon başladığı için birbiri ardına transferler yaşanıyor. Geçen sezon Ramo dizisinin yönetmenliğini yapan M. Çağatay Tosun, yeni sezon için rotasını belirledi…

Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinin yönetmeni olarak bir süre ekip ile birlikte yol alan Çağatay Tosun, yaşanan sorunlar nedeniyle yapımcı ile anlaşarak ayrılmayı tercih etti. Ünlü yönetmenin yeni sezonda yer alacağı dizi de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çağatay Tosun yeteneklerini Yalnız Kurt isimli yeni atv dizisi için sergileyecek. Osman Sınav’ın yapımcısı olduğu dizinin böyle önemli bir yönetmene emanet edilmesi de anlamlı bir gelişme oldu.

Alparslan dizisini bıraktı, atv dizisi Yalnız Kurt'u sahiplendi! 7

Osman Sınav’ın önceki projelerinde oğlu Yusuf Ömer Sınav da yönetmenlik deneyimleri yaşamıştı. Yalnız Kurt isimli yeni dizinin ikinci yönetmeninin de Yusuf Ömer Sınav olacağı ortaya çıktı.

Hasan Deniz Yaran’ın Yalnız Kurt karakteri ile ekranda büyük bir fırsat elde edeceği dizinin bir diğer oyuncusu ise Cihan Ünal oldu… Davut karakteri ile izleyeceğimiz usta oyuncu, bir süredir dizilerde yer almıyordu.

Osman Sınav’ın geçen sezon atv’ye yaptığı Gel Dese Aşk isimli iddialı dizisi, pandeminin de etkisiyle sadece 4 bölüm sürdü. Bu projeden sonra Yalnız Kurt’a odaklanan ünlü yapımcı, yakında destansı bir hikaye ile izleyicileri buluşturacak.