Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisinin başrolü belli oldu! Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin dizi çifti geliyor!

atv’nin Kalp Yarası dizisinin başrolü belli oldu! Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin dizi çifti geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde diziler konusunda kanallar ve dijital platformlar adeta tam gaz ilerliyor. Birbiri ardına yeni diziler belirleniyor, yeni ekipler kuruluyor. Bu dizilerden birisi de atv için hazırlıkları süren Kalp Yarası…

Süreç Film imzalı yeni dizi için güçlü bir oyuncu kadrosundan oluşan ekip kuruldu. Dizinin yeni sezonda izleyicileri atv ekranına çekebilecek kalitede bir yapım olduğu gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Kalp Yarası dizisinin başrolünde ise iki ünlü isim yer alacak.

Yasak Elma dizisinden ayrılan Gökhan Alkan ile bir süredir setlerde görünmeyen Yağmur Tanrısevsin, yeni dizinin başrolünde buluşuyor… Yeni bir dizi çifti daha doğuyor. İzleyiciler Ferit karakterine hayat verecek Gökhan Alkan ile, Ayşe olarak izleyeceğimiz Yağmur Tanrısevsin ikilisini nasıl bulacak, tepkiler nasıl gelecek merakla bekleniyor.

İddialı bir kadrosu da bulunan dizide Nilgün karakterinde Merve Çağıran’ı izleyeceksiniz. İlhan Şen ise Ömer olarak ekranlara yeniden dönecek.

İnanç Konukçu’nun Sinan’ı canlandıracağı dizide, nail Kırmızıgül ise İhsan olarak ekranda yerini alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Yonca Şahinbaş (Vedia), Rıza Akın (Hüseyin), Kemal Burak Alper (Taha), Zehra Yılmaz (Betül)….