Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim macerası bitiyor ama İlhan Şen yeni dizi anlaşması yaptı bile!

Seni Çok Bekledim macerası bitiyor ama İlhan Şen yeni dizi anlaşması yaptı bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yıllarda öne çıkan genç oyuncular arasında İlhan Şen dikkatleri çekiyor… Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli dizide Şehzade Alaaddin karakteri ile 2018 yılında setlere adım atan genç oyuncu, ardından birbirinden iddialı rollerle kısa sürede sivrildi…

Şahin Tepesi dizisinde Mete olarak yer alan İlhan Şen, 6. sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise Ferman Façalı olarak göze girmişti. Oyuncuyu ası öne çıkartan rol ise Ramo dizisinin ilk sezonunda canlandırdığı Neco oldu. Yeteneklerini bir bir yeni rollerle sergileyen İlhan Şen, yakışıklılığı ve sempatikliği ile de kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazanmayı başardı.

Star TV ekranında son 2 bölümü kalan Seni Çok Bekledim isimli dizide Erol karakteri ile yer alan oyuncu, yine başarılı performansı ile göz doldurdu. Hayranlarının diziden sonra ne yapacağını merak ettiği İlhan Şen’in yeni dizisi de ortaya çıktı.

Daha Seni Çok Bekledim bitmeden anlaşmasını yapan oyuncu, atv ekranında yayınlanacak olan Kalp Yarası isimli dizide Ömer karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İnanç Konukçu ve Nail Kırmızıgül gibi önemli isimlerle birlikte dizide yer alacak olan oyuncu, hayranlarını da çok mutlu etmiş oldu. İlhan Şen’in yeni dizisindeki performansı da şimdiden merak konusu oldu.