Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisi veda ederken AsDor takdir aldı, Akif nefret kazandı

atv’nin Kardeşlerim dizisi veda ederken AsDor takdir aldı, Akif nefret kazandı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında dün akşam Kardeşlerim isimli dizisinin vedası vardı. Sezon finali yapan dizi 18. bölümü itibari ile ilk dönemi kapatmış oldu. Hem tecrübeli isimlerin yer aldığı hem de genç oyuncuların yeteneklerini sergileme fırsatını bulduğu atv dizisi büyük başarılar kazandı.

İlk yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Kardeşlerim, güçlü ve sadık bir izleyici kitlesini de kendisine bağlamayı başardı. Sezon finali ile birlikte birçok yeni olay ortaya çıktı ve ikinci sezonun çok daha hareketli geçeceğinin de mesajı böylelikle verilmiş oldu. Dizinin hayranları hem hikayenin güçlü dram özelliklerine tutuklu kalıyor hem de müziklerinden repliklere kadar her sahnede heyecan yaşıyor.

19 Haziran Cumartesi akşamı da yine heyecanın hiç eksik olmadığı bir bölüm yayınlandı. Doruk ve Asiye birbirlerine tutundu, bu durum dizi hayranlarını da çok memnun etti. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisinin enerjileri ve uyumlarının da ne kadar iyi olduğu bir kez daha ortaya kondu.

atv'nin Kardeşlerim dizisi veda ederken AsDor takdir aldı, Akif nefret kazandı 8

Entrikalardan geçilmeyen dizinin hikayesinde duygusal sahneler izleyicilere göz yaşı akıtırken, sertlik içeren sahneler de dikkat çekti.

Kadir’in tutuklanması konusunda ise izleyiciler, “Yanlış zaman yanlış insan” yorumu yaptı. Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakteri ise ortaya koyduğu stratejiler ile büyük ilgi çekti ve birçok izleyicinin de nefretini kazandı.

atv'nin Kardeşlerim dizisi veda ederken AsDor takdir aldı, Akif nefret kazandı 9

Dizinin sosyal medya hesabından ise şu mesaj paylaşıldı: “Bu sezon için veda zamanı. 18 bölüm boyunca bizleri yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize çok teşekkür ederiz. Yeni sezonda görüşmek üzere.”