Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin yeni dizisi Baş Belası’na izleyiciler daha ilk tanıtımdan notunu verdi

atv’nin yeni dizisi Baş Belası’na izleyiciler daha ilk tanıtımdan notunu verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim isimli dizi projesi ile bu sezon ekranda yer alan İrem Helvacıoğlu, 13 bölüm süren yapımın ardından yeni dizi anlaşması yapmıştı. Kuruluş Osman dizisinde Flatyos karakteriyle izlediğimiz Seçkin Özdemir de erkek başrol olarak projede yer alıyor…

Baş Belası isimli polisiye dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi hayranlarının ilk dikkat ettiği nokta İrem Helvacıoğlu’nun Seni Çok Bekledim dizisinden sonraki değişimi ile ilgiliydi. Ayakları yere basan bir kadın karakterine hayat veren Helvacıoğlu, hayranlarından bu anlamda çok olumlu yorumlar aldı. Dilara Aksüyek, Buçe Buse Kahraman, Neşe Beykent,Yılmaz Kunt, Taner Rumeli ve Bülent Düzgünoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Baş belası isimli dizinin ilk fragmanı paylaşıldı. Fragmanda dikkat çeken detaylar vardı ve izleyiciler de bununla ilgili yorumlar yaptı.

Bir dizi hayranı şu mesajı ile dikkat çekti: “İlk defa bir yaz dizisinde sakar, fakir, gururlu değil, okumuş, mesleğini eline almış, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın görüyoruz. Umarım soradan saçmalamaz.”

Çok başarılı bir polisiye dizi olacağını düşünen hayranlar, Baş Belası’nın farklı bir tarzı olduğunu da hemen fark ettiler.

“İrem Helvacıoğlu’nun tarzı değişmiş, güzel görünüyor” diye yorum bırakan dizi hayranları, atv dizisinin yaz aylarına damga vurabilecek bir yapım olduğu yorumları yaptı.