Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu ateş ediyor!

Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu ateş ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı projelerinden birisinin Kanunsuz Topraklar olduğu ortada. Bir süredir diziye katılan isimler ortaya çıkıyor. İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş ile anlaşma yapılmıştı. Büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirilecek olan Kanunsuz Topraklar’da Ramo’nun ardından hemen Esra Bilgiç ile de el sıkışıldı. Böylece başrel çifti de ortaya çıktı ve izleyiciler de bu ikiliyi çok iyi buldu…

Kanunsuz Topraklar dizisinde arka arkaya yeni oyuncu transferleri yapıldı. En son Necip Memili’nin Ali Gelik karakteri ile dizide yer alacağı da ortaya çıkmıştı. Uğur Güneş’in Davut, Esra Bilgiç’in ise Gülfem olarak ekranda yer alacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosu adeta ateş ediyor.

Birbirinden yetenekli isimler ve yetenekli gençlerle birlikte çok iyi bir kadronun kurulduğu ortada. Yeni sezonun şimdiden en iddialı dizilerinden birisinin Kanunsuz Topraklar olacağı net.

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili dışında kadroda yer alan isimler şunları: Murat Daltaban, Arif Diken, Ali Erkazan, Onur Kaya, Hazar Motan, Serdem Paçal, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız.

Görüldüğü gibi hem tecrübeli ve kendisini kanıtlamış ve de son dönemin öne çıkan genç isimlerinden karma bir kadro kurulmuş durumda.

Kanunsuz Topraklar dizisinden beklenti çok yüksek ve gelen haberler de prodüksiyonun hiçbir şeyden çekinmediği ve büyük bütçeler ortaya konulduğunu gösteriyor. 1940’lı yılların Türkiyesi’ne gidilecek olan hikayede Zonguldak’taki maden ocaklarında yaşananlar ve büyük bir aşkın önüne çıkan engeller anlatılacak.