Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Baş Belası’nın reytingleri nasıl geldi?

atv’nin yeni dizisi Baş Belası’nın reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Baş Belası isimli atv dizisinin izleyicilerden büyük ilgi gördüğünü sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz. Dizi hem hikayesi hem de başrol oyuncularının uyumlu olması ile çok dikkat çekti. Peki reytingler nasıl geldi?

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisini başrolde buluşturan dizinin reytinglerinin ortalama oranlarda geldiği ama yaz ekranının zaten izleyici azlığı nedeniyle reytinglerin düşük kaldığı bilinir. Ada Masalı ve Sen Çal Kapımı gibi sevilen dizilere yakın reytingler elde eden Baş Belası’nın fena bir başlangıç yapmadığı söylenebilir.

Ancak atv dizisinin ilk bölümünden sonra ortaya çıkan yorumları okuyan ve diziyi izlememiş bir kitlenin de yapıma ilgi göstermesi bekleniyor. Baş Belası isimli dizinin tüm kişilerde 3. sırada yer alması önemli bir sonuçtu… Çünkü günün en çok izlenen dizi olmayı başaran Baş Belası, Fox TV’nin sevilen dizisi Kefaret’i de milim farkla geçti. AB ve ABC1 gruplarında ise 4. olan dizi gelecek adına umut verdi. AB’de yine en çok izlenen dizi olması da güçlü bir mesaj olarak algılanmalı.

Pazar akşamları dizi yarışında Kefaret en iyi yapım olarak öne çıkıyordu. Ancak Fox TV, dizisini Perşembe günlerine aldı ve 1 Temmuz’dan itibaren yeni gününde yayınlanacak. Bu durumda Baş Belası ile Menajerimi Ara dizilerinin rekabetini izleyeceğiz. Baş Belası adına da Kefaret’in yeni gününe taşınması dizi arayanlar için atv’nin polisiye komedi yapımını tercih etmesi için önemli bir durum da ortaya çıkardı.

Kefaret’in olmayacağı 27 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin ikinci bölümünün reytingleri merakla beklenecek.