Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in reytingleri düşüyor, Baş Belası iyi başladı, Menajerimi Ara bildiğiniz gibi!

Kefaret’in reytingleri düşüyor, Baş Belası iyi başladı, Menajerimi Ara bildiğiniz gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları dizi rekabetine Baş Belası katıldı… atv ekranlarını şenlendiren dizide İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir çok iyi bir dizi çifti olarak, uyumlu bir ikili oldu… Dizi hayranları da İpek ve Şahin karakterlerini çok sevdi.

Reytinglerde ise genel izleyici azlığının etkileri görülmeye devam ediyor. Hem yaz ekranı hem de hafta sonu olmasının etkisiyle reytingler bir hayli düşüş sergiledi. Kefaret de bu durumdan nasibini aldı. 31. bölümü dün akşam yayınlanan Fox TV dizinin reytinglerinin önceki haftalara oranla düşmeye devam ettiği görülüyor. Ancak, sıralama noktasında dizi üst sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisini başrolde buluşturan Kefaret, dün akşam tüm kişilerde 4. sırada yer aldı. AB’de günü 6. bitiren Fox TV dizisi, ABC1 de ise 3. durumda.

Kefaret'in reytingleri düşüyor, Baş Belası iyi başladı, Menajerimi Ara bildiğiniz gibi! 7

atv ekranlarında yeni başlayan Baş Belası dizisi dün akşam tüm kişiler kategorisinde 3. sırada yer alarak en çok izlenen dizi olmayı başardı. Kefaret’i daha ilk bölümde geçmesi atv dizisi adına bir başarı olarak hanesine yazılabilir. AB’de günü 4. sırada bitiren dizi, ABC1’de de 4. oldu. Bu sonuçlar yaz ekranı için kabul edilebilir ve iyi bir başlangıç olarak nitelendirilebilir. Ancak dizinin ikinci bölümden itibaren daha da yüksek izleyiciye ulaşması bekleniyor.

Kefaret dizisi gün değiştirdi ve yeni bölüm 1 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. Yani pazar rekabetinde Menajerimi Ara dışında Baş Belası’nın şimdilik bir rakibi yok.

Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi ise bir hayli gerilerde. Farklı konsepti ile ekranda yer alan dizi dün akşam tüm kişilerde 18. sırada yer alırken, AB’de günü 11. bitirdi ve ABC1’de ise 10. oldu.