Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Okul Yolunda’da büyük değişiklik!

ATV’nin yeni dizisi Okul Yolunda’da büyük değişiklik!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok yakında ekrana getirmeye hazırlandığı Okul Yolunda dizisinde hazırlıklar tam gaz sürerken dizide önemli bir değişiklik yapıldı. Dizinin adı değiştirildi.

Koliba Film tarafından ATV için çekilecek dizi hala sete çıkmadı. Ancak hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Oyuncu kadrosu belirlenen dizide hazırlıklar sürerken önemli bir değişiklik yapıldı. Dizinin adı değiştirildi ve Adı Sevgi oldu.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturacağı dizi bir süre önce çekimlere başlayacaktı. Ancak tam çekimlerin başlayacağı zaman yaşanan yoğun kar yağışı dizinin sete çıkmasını engelledi.

ATV’nin yeni dizisi Okul Yolunda’da büyük değişiklik! 7

Dizinin oyuncu kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü gibi isimlerin yanı sıra Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül de yer alıyor.

Böylece yeni dizi için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Dizi, artık sete çıkmak için gün sayıyor. En son Kazara Aşk isimli romantik komedi yapımını ekrana getiren Koliba Film, yeni dizisi Adı Sevgi ile reyting savaşından başarıyla çıkmayı umuyor.

Adı Sevgi isimli dizi adına şiddet ve çocuk gelin konularını öne çıkartacak konusuyla büyük dikkat çekecek. Son yılların kanayan yarası olan kadına şiddet konusunda farkındalık yaratması beklenen dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilecek.