Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni dizisi şimdiden fırtına kopardı! 1 milyondan fazla tanıtımı izlendi!

Atv’nin yeni dizisi şimdiden fırtına kopardı! 1 milyondan fazla tanıtımı izlendi!

tarafından zk zk
atv’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan bir tanesi var ki daha şimdiden tanıtımıyla bile büyük ilgi görüyor!

Hangi dizi mi? Bir Zamanlar Çukurova!

Vahide Perçin gibi güçlü bir oyuncunun Anne dizisinden sonra yeniden ekranlara döneceği yapım, muhtemelen Sen Anlat Karadeniz ile büyük bir fırtına yakalayan kanalı daha da uçuracak!

Atv'nin yeni dizisi şimdiden fırtına kopardı! 1 milyondan fazla tanıtımı izlendi! 9

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de yine bölgesel bir hikayeyi ekrana getirmesi, Sen Anlat Karadeniz ile karşılaştırılmakta.

Yeni sezonda atv ekranında yer alacak olan, yapımcılığını TİMS&B Productions’ın, üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi ilk tanıtımıyla izleyicide şimdiden büyük heyecan yarattı!

48 SAATTE 1.250.000 İZLENME!

Atv'nin yeni dizisi şimdiden fırtına kopardı! 1 milyondan fazla tanıtımı izlendi! 10

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımıyla ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova “48 saatte, 1 milyon 250 bin kişi” tarafından izlenerek büyük beğeni topladı. Sinema filmlerini aratmayan tanıtımı, güçlü oyuncu kadrosu, mekânları ve kostümleriyle görücüye çıkan dizi şimdiden sezonun en merak edilen yapımları arasında yer almayı başardı.

Atv'nin yeni dizisi şimdiden fırtına kopardı! 1 milyondan fazla tanıtımı izlendi! 11

Yapımcılığını TİMS&B Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur’un yer aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” yakında atv’de!