Ana sayfa Sosyal Medya Avlu dizisiyle gönülleri fetheden Demet Evgar, hayranlarını sevindirecek yeni projesiyle ilgili detaylar verdi

Avlu dizisiyle gönülleri fetheden Demet Evgar, hayranlarını sevindirecek yeni projesiyle ilgili detaylar verdi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro perdesinde ve ekranlarda gösterdiği oyunculuktaki başarısının yanı sıra sesi ve güçlü yorumuyla da beğeni toplayan Demet Evgar, yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekran dünyasına 2000 yılında Yedi Numara ile adım atan Demet Evgar, birçok dizi ve film projesinde rol aldı. Emre Karayel ile oynadığı “1 Kadın 1 Erkek” dizisi kariyerinin en büyük çıkışını yapmasını sağladı. Başrolünü Ceren Moray ile paylaştığı Avlu dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan yetenekli oyuncu en son geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisiyle ekranlara geldi.

Avlu dizisiyle gönülleri fetheden Demet Evgar, hayranlarını sevindirecek yeni projesiyle ilgili detaylar verdi 7
Bir süredir ekranlardan uzak kalan Demet Evgar, albüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. “Sonbahara Son Güller” adlı yeni tiyatro oyununun galasında muhabirlerin merak edilen sorularını cevaplayan oyuncu yeni projesi olarak hazırlandığı albümü hakkında açıklamalarda bulundu.

Çok fazla detay verip sürprizi bozmak istemediğini belirten Demet Evgar, 6-7 parçalık “Pop-Caz” türünde bir albüm hazırlığında olduğunu söyledi. Dinleyicilerin karşısına hem kendi yazdığı hem de bu albüm için özel yazılan şarkılarla çıkacağını dile getiren başarılı oyuncu sahne teklifi de aldığını, çok farklı bir konseptle seyirci karşısına çıkmak istediğini ifade etti.

Daha önce Multitap ve Can Bonomo ile ortak müzikal projelerde de bulunan Demet Evgar, ilk single çalışmasını 2020 yılında “Nanay” şarkısı ile yapmıştı. Oyuncu ayrıca Dilek Türkan’ın “Kadın Eli Değmiş Şarkılar” projesinde de yer almıştı.