Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı!

Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyal medya adeta coştu! Ünlü ünsüz pek çok kişi, günün anlam ve önemine uygun mesajlar, fotoğraflar içeren paylaşımlar yaptılar. Tabii bu özel günde ünlü isimlerin sosyal medya hesapları daha bir ilgiyle takip edildi!

Bu isimler arasında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aslıhan Güner de vardı. Oyuncu, 2013 yılında meslektaşı olan Mert Kılıç ile evlenmişti. 9 yıldır mutlu bir beraberlikleri olan çift, her fırsatta aslında aşklarını ortaya koyuyorlar.

Aslıhan Güner, Ordu’da Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerinde olduğu dönemde eşinden uzakta uzun zamanlar geçirmişti. Sonrasında Kars’ta çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol almıştı. Sezon başında yayınlanmaya başlanan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi ve 5 bölüm sonra ekrana veda etti.

Şu sıralar hayranlarının yeni bir dizide görmek için heyecanla bekledikleri oyuncunun bir başka projesi ile ilgili bir bilgi yok. Ekranda olmasa da hayranlarını sosyal medyadan habersiz bırakmıyor Aslıhan Güner.

Sevilen oyuncu, 14 Şubat günü de eşiyle mutlu ve aşk dolu anlarından pozlarını paylaştı. Güner, mutluluğunu kelimelere sığdırmaya çalışırken, aynı zamanda aşkla baktığı pozlarını da instagram sayfasından yaptığı paylaşıma ekledi.

Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı! 10

Ünlü oyuncu, aynı zamanda beraberliklerinin 12. yılını kutladıklarını belirttiği mesajında “12. yılımız bugün. Ruhumun ikizi. Canmanam, her güne uyanma sebebim. Not: Yıllar önce söylediğim gibi “en yakın arkadaşınızla evlenin!” notunu düştü. İşte oyuncunun aşk dolu paylaşımlarından bazıları…

Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı! 11

Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı! 12

Aslıhan Güner aşka geldi, eşiyle aşk pozlarını arka arkaya sıraladı! 13