Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi gözden düşüyor! Reytingler şaşırttı!

Masumlar Apartmanı dizisi gözden düşüyor! Reytingler şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in Salı akşamları yayınlanan dizisi Masumlar Apartmanı, 2. sezonda ilk sezondaki kadar yüksek reytingler alamıyor ne yazık ki! OGM Pictures imzalı dizi, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmakta. İlk yayınlandığı sezonda büyük dikkat çekmiş ve adeta gündemin ilk sıralarına yerleşmişti.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldıkları dizinin hikayesi, kimi izleyiciler tarafından eleştiriler almaya başladı. Gidişatı sıkıcı bulan izleyicilerden gelen yorumlar, sosyal medyada da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezon Salı akşamları reytingde birinciliği kimseye bırakmayan Masumlar Apartmanı’na ilginin, özellikle 2. sezonun ortasına doğru giderek azaldığı görülmekte. İnci karakterinin birinci sezonun son bölümünde ölmesi ve yeni sezonda hikayeye Rüya karakteri ile Melisa Şenolsun’un gelmesi, izleyiciyi tatmin etmeyen gelişmelerdi.

Masumlar Apartmanı dizisi gözden düşüyor! Reytingler şaşırttı! 8

İnci’nin gidişi ile birlikte Han büyük boşluğa düşerken, Rüya karakterine de izleyici ısınamadı. Zaten bir hafta önce artık dizide pek bir etkinliği kalmayan Rüya karakterine veda edildi.

Aslıhan Gürbüz ise Ceylan karakteri ile diziye giriş yaptı. Zaten onun gelişiyle Rüya, tamamen anlamsız bir kişiye dönüştü hikaye içinde. Önce Han ile ilişki yaşaması beklenilen, biraz takıntılı bir kişilik olarak ortaya çıktı ama izleyici Han ve Rüya’yı birbirine yakıştırmadı.

Dizinin bu hafta ekrana gelen 58. bölümün aldığı reytingler ise 3. sezonu görüp göremeyeceği konusunda Masumlar Apartmanı müdavimlerini endişelendiriyor. Zira Masumlar Apartmanı, tüm kişiler kategorisinde en düşük sonuçlar alan dizi oldu ve 9. sıraya düştü.

Masumlar Apartmanı dizisi gözden düşüyor! Reytingler şaşırttı! 9

AB ve ABC1 kategorilerinde ise hala umut yüksek. Dizi, ilk sezona göre 3 kat, sezon başına göre ise iki kat daha yüksek oranlar elde edebilmişti. Masumlar Apartmanı dizisinde hikayenin izleyicinin ilgisini yeterince çekemediği reytinglerden de görülüyor.